Een absolute aanrader!

Andrew en Peggy stelen je hart. Ondanks dat het boek een belangrijk onderwerp aankaart, namelijk eenzaamheid, zorgt de nodige humor er voor dat het niet te serieus is. Het is een heerlijk verhaal waarvan het plot best onverwachts is.

Soms moet je álles op het spel zetten om íéts te vinden Andrew zit vast in zijn leven, en in zijn troosteloze baan als ambtenaar waarin hij contact probeert te zoeken met de nabestaanden van eenzame overledenen. Gelukkig heeft hij een liefhebbend gezin om hem ’s avonds zijn zorgen te laten vergeten. Althans, dat denken zijn collega’s. Wat begon als een klein leugentje is inmiddels uitgegroeid tot een fantasiewereld met een vrouw en twee kinderen. Het is voor Andrew een aangename ontsnapping uit zijn eenzame bestaan. Daarom brengt de inmiddels-meer-dan-vriendschap met zijn nieuwe collega Peggy hem ook zo uit evenwicht… Durft hij alles op het spel te zetten en haar de waarheid te vertellen?

In het begin snap je totaal niet waar Andrew mee bezig is, alle leugens, hij lijkt er niet uit te komen. Tot je verder in het verhaal komt. Dan wordt het allemaal duidelijk en begin je hem te begrijpen. Het plot zag ik niet aankomen en dat maakt het verhaal voor mij ook zo mooi. Dus ben jij op zoek naar een heerlijke feelgood roman? Dan is dit een echte mustread!

Heb jij dit boek al gelezen? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, staat hij wel op je tbr lijstje?