Over een zoektocht naar liefde zonder angst.

Een verhaal dat je zo wel laat lachen als laat huilen. Geweldig!

Het verhaal

Skylar is gebroken, dakloos en kwaad wanneer ze bij haar moeder aanklopt, die sinds een tijdje een nieuwe vriend heeft. Maar vooral heel erg kwaad. Zonder dat ze het wil, wordt ze opgenomen in haar moeders nieuwe, roerige gezin. Het is maar tijdelijk, houdt ze zich voor, tot ze iets voor zichzelf heeft gevonden.
Maar naarmate de dagen verstrijken, begint ze steeds meer te beseffen hoe eenzaam ze is geweest. Vooral wanneer ze Jesse beter leert kennen, de intrigerende en op het eerste gezicht vreemde zoon van haar moeders vriend. Met wie ze de zolder moet delen. En een badkamer. En bij wie ze zich werkelijk geen seconde normaal kan gedragen.
Liefde toelaten is niet makkelijk als je doodsbang bent om iemand kwijt te raken, maar als ze weer gelukkig wil worden, zal Skylar toch echt haar angsten moeten overwinnen.

Mijn mening

Afgelopen week kreeg ik twee prachtige boeken binnen van niemand anders dan Emma Anna. Sprakeloos Verliefd was er één van en ik kon niet wachten om er in te beginnen.

Ik heb het boek echt binnen twee dagen uitgelezen, en dat zegt wel wat. Ik kon het niet meer wegleggen en wilde alleen maar meer lezen over Skylar en Jesse. Eigenlijk weten Jesse en Skylar niet hoe ze zich ‘normaal’ moeten gedragen in elkaars bijzijn, want elke keer gebeurt er wel iets gênants. Dit zorgt voor veel grappige situaties waar ik ook echt hardop om heb moeten lachen.

Dat er humor in het boek zit is één ding dat zeker is, maar er zit ook diepgang in. Er zit emotie in en het verhaal raakt je echt. Zeker aan het einde van het verhaal heb ik wel even een traantje weg moeten slikken. Emma Anna betovert je echt met haar woorden, prachtig!

De personages zijn allemaal wel interessant. Iedereen heeft wel iets waarvan je meer wil weten. Ik moet zeggen dat ik van de vriendengroep van Jesse, Luna toch wel het leukste vond. Zo’n tof mens dat als je die in het echt als vriendin zou hebben, je heel blij mag zijn.

Sprakeloos Verliefd is een heerlijk boek waar je jezelf helemaal in kwijt kunt raken. Even de ‘echte’ wereld vergeten en mee leven met de familie van Skylar en Jesse. Daar krijg je echt geen spijt van!

Ik heb dit boek ontvangen als recensie exemplaar. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek niet. Nogmaals bedankt Emma Anna, voor het prachtige exemplaar.

Titel: Sprakeloos Verliefd
Auteur: Emma Anna
Pagina’s: 336
EAN: 9789403600659