“They’ve never found the body of the first and only boy who broke my heart. And they never will”

Bookstagram made me do it. Ik zag dit boek overal voorbij komen en ik werd er toch nieuwsgierig naar!

Het verhaal

My lovers all feel the need to give me nice things. Very expensive things. It’s been a fun game. Learning their secrets. Seducing them. Getting them to shower me with gifts.
But to be honest?
I’m bored with it.
I have a new game in mind.
I’m going to woo the king.
I suspect it won’t be longer than a month before he’s helplessly in love with me. And when he proposes, I will say yes for the first time.
For once the marriage is official and consummated?
I will kill the Shadow King and take his kingdom for myself.

Mijn mening

The Shadows Between Us kwam ineens zo vaak voorbij met veel enthousiasme dat ik het niet kon laten om dit boek te laten liggen. Prachtige cover, intrigerende synopsis én goede recensies zijn vaak toch wel een hit. Vond ik dat ook?

Ja en nee. In het begin kwam ik er moeilijk in. Ik had het eigenlijk wat spannender verwacht. Ik zei zelfs tegen iemand op Instagram dat ik het wel een ‘ok’ boek vond. Hoewel ik ook zei dat dat misschien nog kon veranderen omdat ik pas op de helft was.

Once, there was another boy who made me feel this way. One who made me feel full and seen and loved.
Now the bugs of the earth have feasted on his flesh.

Alessandra, The Shadows Between us – Tricia Levenseller

Na de eerste helft zat ik veel meer in het verhaal. Ik wilde weten hoe het verder ging en was erg nieuwsgierig naar Alessandra. Aan de ene kant vond ik haar zo irritant, maar andere andere kant hield ik ook wel van haar. Zo dubbel kan het soms zijn. Toch wel knap van Tricia Levenseller. 😉

Je volgt Alessandra die heel zelfverzekerd overkomt, maar uiteindelijk toch in tweestrijd belandt met haarzelf. Ze is er van overtuigd dat zij de koning voor zich kan winnen. Of zij de Shadow King kan blijven bespelen is nog maar de vraag en daar kom je vanzelf achter in het verhaal. 😉

I’m a sexually empowered woman, and there is nothing wrong with that.

Alessandra, The Shadows Between Us – Tricia Levenseller

Leuk boek, maar ik had er stiekem wat meer van verwacht. Desondanks toch wel van genoten! 😉 Of het de mega hype waard was? Naar mijn idee misschien niet helemaal.

Titel origineel: The Shadows Between Us
Auteur: Tricia Levenseller
Pagina’s: 336
EAN: 9781250189967