7 boeken en 1 e-book

Ik heb iets minder gelezen dan vorige maand, maar ik moet zeggen dat ik 8 boeken ook nog aardig wat vind ;-). En er zitten echt parels tussen! Ik durf zelfs te zeggen dat er een favoriet van 2020 bij zit… nu al? Ja, nu al!

Jane Doe Doolhof der Dimensies – Jeremy Lachlan

Het debuut van Jeremy Lachlan, en ik heb er echt van genoten! Zeg nou zelf, alleen de cover is al super tof en dan het verhaal ook nog eens. Ik ben echt benieuwd geworden naar deel 2 want na dit boek heb ik nog wel een aantal vragen.. Nieuwsgierig naar mijn volledige recensie? Klik dan *hier*

Het bloed van de Elfen – Andrzej Sapkowski

Voor degene die mij al een tijdje volgen weten ondertussen wel dat ik een mega fan ben van The Witcher. Zowel serie als boeken. Ik kon dan natuurlijk ook niet een maand zonder een boek van Andrzej Sapkowski! En wat heb ik hier weer van genoten. Boek 3 begint echt als één verhaal en geen losse verhalen en avonturen. Ik ben hooked en kan niet wachten om aan boek 4 te beginnen! Wil je mijn recensie lezen? Klik dan *hier*

The Binding – Bridget Collins

Na een interessante samenvatting te hebben gelezen én goede recensies was ik behoorlijk nieuwsgierig geworden naar dit boek. Ik kreeg een paar reacties op Instagram dat van sommige dit het favoriete boek van 2019 was. Hoe kun je dan niet nieuwsgierig zijn? Ergens was ik ook wel bang dat het boek mij tegen zou vallen omdat mijn verwachtingen zo hoog waren. Meer lezen? Klik dan *hier*

De Zeven Zussen – Lucinda Riley

Het verhaal is onwijs mooi geschreven en zit zo goed in elkaar. De details en de beschrijvingen van Lucinda zijn top, maar ik vond het soms toch best langdradig. Daar was ik al een beetje bang voor toen ik de aantal pagina’s zag, hihi. Ik kan me voorstellen dat dit niet een populaire mening is. Ondanks dat het soms wat langdradig was wilde ik wel weten hoe het verhaal verder zou gaan. Klik *hier* om verder te lezen.

Verborgen plekken – Sarah Baxter

Verborgen plekken is een boek met prachtige illustraties en hele mooie verhalen over bijzondere plekken op de wereld. Reisjournaliste Sarah Baxter neemt je mee naar 25 van de ‘s werelds meest geheime plekken. Tot de selectie behoren vergeten steden die pas onlangs werden onthuld, afgelegen locaties die je alleen door een uitdagende wandeltocht kunt bereiken en plekken die bewust verborgen werden gehouden uit angst voor vervolging. Achter elke bestemming gaat een menselijk verhaal schuil dat vertelt waaróm de plek zo geheimzinnig is.

Niemand zoals hij – Lucia van den Brink

Ik heb dit boek ontvangen als recensie exemplaar en ik was er ook onwijs nieuwsgierig naar! Ik heb het boek al vaak voorbij zien komen op social media en ik kon niet wachten om hier in te beginnen! Niemand zoals hij heeft mij echt niet teleurgesteld! Wil je mijn hele recensie lezen? Klik dan *hier*

Wie Omkijkt – Jeanine Cummins

Ik denk dat dit wel het meest besproken boek wordt van 2020. Je hebt zowel tegenstanders als voorstanders van dit boek. Zelf vond ik het een prachtig verhaal en heeft het mij diep ontroerd. Dit boek zorgt er ook voor dat je over bepaalde zaken in het leven en in de wereld gaat nadenken. Wie Omkijkt, oftwel ‘American Dirt’ heeft mij echt geraakt en daarom zelf een plekje ingenomen tussen mijn favorieten van 2020. Meer lezen? Klik dan *hier*

De boekhandel van Teheran – Marjan Kamali

Ik heb echt genoten van dit boek, vanwege de personages, vanwege de liefde tussen Bahman en Roya, maar ook hoe Marjan alles beschrijft. Ze neemt je in dit verhaal echt mee, wat ik erg knap vind! Hoe zij alles beschrijft, zou je bijna het eten kunnen ruiken die Roya en haar familie klaar maakt. Je ziet de boekwinkel van Teheran voor je en alles er om heen. Een echte parel! Meer lezen? Klik *hier*

Hebben jullie één van deze boeken al gelezen?