Onverwachte wending.

Vanaf vrijdag 10 januari is eindelijk het boek 29 seconden van T.M. Logan te koop. Het e-book was door Ambo|Anthos uitgevers kort te downloaden via hun site op vrijdag 20 december 2019. Ik had het geluk om op tijd te zijn en alvast het boek te lezen! Wat ik daar van vond? Dat kun je onder de samenvatting van het boek lezen.

Sarah worstelt met haar baan als professor aan de universiteit. De beroemde tv-presentator en tv-persoonlijkheid Alan Hawthorne zwaait er de scepter en hij heeft het op Sarah voorzien; hij intimideert haar en steelt haar ideeën. Ze voelt zich steeds verder in het nauw gedreven. Wanneer Sarah een poging tot ontvoering van een jong meisje verijdelt, blijkt diens vader een succesvolle zakenman te zijn – een zakenman die over lijken gaat. Hij doet Sarah een aanbod waarmee al haar problemen als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen. Al wat nodig is, is een telefoontje van 29 seconden…

Ik ging als een speer door dit boek heen! Dat wil dus wel zeggen dat de schrijfstijl van T.M.Logan heerlijk is. Dat een telefoontje van 29 seconden, zoals het boek heet, je wereld op z’n kop kan zetten is wel duidelijk. Het is een bizar verhaal, en je wordt meerdere keren ook echt op het verkeerde spoor gezet. Ik dacht dat ik wel wist hoe het verhaal zou gaan en zou aflopen, maar de plot twist zag ik dus uit eindelijk helemaal niet aankomen. Daar hou ik van! Ik vind het niet erg als een verhaal een beetje voorspelbaar is, maar het is veel leuker als je flabbergasted achterblijft. En dat gebeurt echt wel bij dit boek.

Als je op zoek bent naar een heerlijke thriller, dan kan je stoppen met zoeken. Met 29 seconden van T.M. Logan zit je wel goed.

Heb jij al van dit boek gehoord? Of had je net zoveel geluk als ik en heb je het e-book ook al weten te downloaden op 20 december 2019?