Scarlett St. Clair


Een meeslepende reis vol emotie en passie – A touch of ruin grijpt je vanaf de eerste bladzijde.

Het verhaal

In ‘A touch of ruin’ – het tweede deel van de Hades x Persephone-serie van Scarlett St. Clair – is Persephones relatie met Hades is openbaar geworden. De daaropvolgende mediastorm dreigt haar te ontmaskeren als de godin van de Lente. Het wordt alleen maar erger wanneer een vreselijke tragedie Persephones hart breekt en Hades weigert haar te helpen. Wanhopig neemt ze het heft in eigen handen en sluit ze deals met ernstige gevolgen. Geconfronteerd met een kant van Hades die ze nooit heeft gekend en een verpletterend verlies, vraagt Persephone zich af of ze echt Hades’ koningin kan worden.

Mijn mening

Let op! Ondanks dat ik altijd probeer een spoiler-vrije recensie te schrijven, is dit wel het tweede deel uit de serie Hades x Persephone. Wil je er dus helemaal blanco in gaan, dan zou ik stoppen met lezen en terugkomen zodra je A touch of ruin hebt gelezen! 😉

A touch of ruin, het tweede deel in de Hades x Persephone serie, en Zomer & Keuning weet er wederom een pareltje van te maken. Ik kreeg het tweede deel als recensie-exemplaar, maar ik moest nog wel even het eerste deel, A touch of darkness, lezen. Ik kan jullie vertellen dat ik deze twee boeken niet normaal snel heb verslonden. Dit verhaal is zo verslavend dat ik echt in de wereld van Hades en Persephone wilde blijven.

Deze moderne hervertelling van de Griekse mythologie is nog beter dan ik had verwacht. Ik las soms wat mindere recensies, maar jongens, ik ben verslaafd. Ik heb gewoon spijt dat ik zo snel erdoorheen ben gegaan, haha. Nu moet ik dus voor mijn gevoel eindeloos lang wachten op het derde deel, en dat wil ik helemaal niet, haha.

We volgen Persephone weer en haar turbulente relatie met Hades. Ze hebben hun ups & downs, maar dat er vonken overslaan tussen die twee, dat is wel zeker. Ook in dit deel zit er een goede dosering smut in, haha. Niet overdreven veel, maar genoeg om het verhaal net wat meer pit te geven! Persephone komt weer voor een aantal moeilijke keuzes te staan en je vraagt je meerdere keren af of het allemaal wel goed komt. De gevatte opmerkingen van Persephone zijn weer spot on en moest ik soms wel om grinniken. Ook van Hades geniet ik met volle teugen en als je een zwak hebt voor mannen die de wereld voor je zouden laten branden, dan zit je met hem zeker goed! 😉

Eindoordeel

Deze verslavende moderne hervertelling van de Griekse mythologie boeit vanaf de eerste bladzijde en laat je pas los na een meeslepend avontuur vol vonken, moeilijke keuzes en gevatte opmerkingen. Scarlett St. Clair heeft opnieuw een juweeltje afgeleverd dat smaakt naar meer.

Heb je mijn vorige recensie al gelezen? Die kun je *hier* vinden!

Ik heb dit boek ontvangen als recensie exemplaar. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek niet. Nogmaals bedankt Uitgeverij Zomer & Keuning, voor het prachtige exemplaar.

Titel: A touch of ruin
Originele titel: A Touch Of Ruin
Auteur: Scarlett St. Clair
Vertaling: Ed van Eeden
Pagina’s: 441
ISBN: 9789020550665
Prijs: €25
Uitgeverij: Zomer & Keuning

Let op! Ik maak gebruik van affiliate links. Zo help je mij om mijn blog online te houden, en jou kost het niets! 🙂