Rockt dit boek net zo als de sterren in het verhaal?

Daisy Jones & The Six. Jullie zullen er ongetwijfeld over gehoord hebben want dit boek is, volgens mij, best vaak voorbij gekomen. De meeste zijn er razend enthousiast over! Ik kon het daarom niet laten om dit boek uit te kiezen bij eboekje.com.

Het verhaal

In Daisy Jones & The Six van Taylor Jenkins Reid droomt de knappe maar instabiele Daisy Jones er eind jaren 60 van een beroemd zangeres te worden. Ze wordt voorgesteld aan Billy Dunne, de frontman van de opkomende rockband The Six. De vonken spatten ervan af en hun eerste hit slaat in als een bom. Billy’s vrouw is zich bewust van de chemie tussen haar man en Daisy, maar hun huwelijk en gezin staan voorop. Die romantiek is niets voor de coole toetsenist Karen die de liefde opzij schuift voor haar carrière in een tijd die daar nog niet rijp voor is.

Wat ik er van vond?

Er waren zoveel mensen enthousiast over Daisy Jones & The Six, dat ik het boek wel móést lezen. Het verhaal zelf vind ik echt heel tof, dus ik snap alle hype rondom het boek he-le-maal. Het enige waar ik in eerste instantie aan moest wennen, was de manier waarop het geschreven is. Het is alsof je een interview leest, en dat had ik echt niet verwacht!

De schrijfstijl is ontzettend fijn. Ik heb het boek echt zo uitgelezen, en ik twijfelde in het begin of het nou fictie was of non fictie. Ik denk dat sommige, net zoals ik, ook even hebben gegoogeld naar Daisy Jones & The Six.

Ondanks dat ik even moest wennen aan de stijl van het verhaal heb ik er wel echt mega van genoten! Een uniek boek dat zeker het lezen waard is.

Heb jij dit boek al gelezen?

Ik wil ook even eboekje.com bedanken, omdat ik daar een boek mocht uitkiezen. Het is een ontzettende fijne webshop waarbij je e-books voor kinderen, voor volwassenen en luisterboeken voor kinderen en volwassenen kunt kopen. Het is een overzichtelijke website en het bestellen en ontvangen van een e-book is onwijs simpel. Ze hebben ontzettend veel keuze en er komen elke dag nieuwe boeken bij. Zeker een shop om in de gaten te houden!