Positief verrast

Get a LIFE, Chloe Brown heeft mij positief verrast! In het begin wist ik niet zo goed wat ik er van moest vinden. Ik kwam lastig in het verhaal maar naar mate ik verder was, kon ik het boek niet meer wegleggen! Ik werd helemaal meegesleept in de romance tussen Chloe en Red.

Het verhaal

Chloe die dol is op lijstjes maken en chronisch ziek is, heeft besloten om haar leven te veranderen. Al snel heeft ze door dat daar maar 1 iemand bij kan helpen en dat is Red! Red gaat Chloe helpen met een aantal dingen op haar lijstje. Al snel merkt Chloe dat ze meer voelt voor Red dan zij in eerste instantie ‘bedacht’ had. Misschien komt ze zelfs tot een conclusie dat het leven meer is dan een lijstje afwerken.

Wat ik er van vond?

Door de flinke dosis humor en romantiek in dit boek, lees je het zo uit. Talia heeft een fijne schrijfstijl waardoor serieuze zaken vaak ook worden afgewisseld met grappige momenten. Dit houdt het boek luchtig en leest het lekker door. Chloe heeft ook nog 2 zussen die door het hele verhaal een rol hebben. Het leuke is dat er in juni 2020, het verhaal uit komt over haar zus, Dani. Ik kan er niet op wachten om ook dit verhaal te gaan lezen!

Het boek Get a life Chloe Brown van Talia Hibbert krijgt van mij 4 van de 5 sterren. Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit verhaal? Let er dan wel op dat het boek in het engels is.