Dit boek raakt je.

Met een brok in mijn keel heb ik het boek uitgelezen. Nou, het ging eigenlijk wel verder dan een brok in mijn keel, want stiekem heb ik ook een traantje gelaten. Het verhaal van Adam en Jessi raakt je. Er komen zoveel emoties voor in het boek en je voelt ze allemaal. Van liefde, onzekerheid, verdriet, vertrouwen en moed.

Adam is een laatbloeier. Hij woont bij zijn oma die dement begint te worden en hij werkt als taxichauffeur voor ernstig zieken. Eigenlijk zou hij graag de Chimborazo beklimmen, de hoogste berg ter wereld als je vanaf het middelpunt van de aarde rekent. Maar ja, geen tijd, geen geld… Er komt altijd wel wat tussen. Dan stapt Jessi zijn taxi in. Ze is jong, mooi en in het bezit van een flinke tumor in haar luchtpijp. Ze heeft misschien niet zoveel tijd meer om haar dromen waar te maken. Dat Jessi en Adam verliefd worden is zeker, een gezamenlijke toekomst is dat niet. Tijd voor Adam om in actie te komen.

Het antwoord op misschien van Hendrik Winter is oprecht één van de beste boeken die ik in 2019 heb gelezen.

Ik heb het niet vaak dat een roman mij zo raakt en ben er best van onder de indruk. Soms doen boeken dat met je, en dit boek is er één van! Echt een aanrader, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Dus, mocht je ‘m hebben liggen, snel oppakken! Staat Het antwoord op misschien nog op je lijstje? Rennen naar je boekenwinkel en neem ‘m mee! Daar krijg je geen spijt van.

Hij is taxichauffeur, zij is zijn nieuwe klant.
Hun liefde is zeker, hun toekomst niet.