Harbinger serie #1

Sinds ik From Blood and Ash heb gelezen wist ik dat ik meer wilde ontdekken van Jennifer L Armentrout.

Het verhaal

Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de Wachters. Als de demonen ontdekken wat haar kracht is, zullen ze haar vermoorden. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als Wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen.

‘Storm and Fury’ is het eerste deel van de Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout, een spin-off van de eerder verschenen Dark Elements-serie.

Mijn mening

Laten we eerlijk zijn.. Alleen de cover nodigt al uit om dit boek te gaan lezen. Dan heb ik het nog niet gehad over de prachtige sprayed edges. Zomer & Keuning heeft er echt een pareltje van gemaakt. Let wel op dat dit een limited edition is en dus alleen de eerste oplage de sprayed edges hebben.

Ik ben een fan van Jennifer haar schrijfstijl. Ondanks dat ik soms dacht wanneer begint de actie? heb ik mij niet verveeld. Ik vroeg mij wel af of dit boek echt 500+ pagina’s nodig heeft om het verhaal te vertellen. Al heeft Jennifer wel een manier van schrijven waarbij je geëntertained blijft en je dus steeds meer wilt blijven lezen.

Dus wil ik het vervolg lezen? Absoluut! Daar is geen twijfel over mogelijk. Ik wil echt weten hoe het verder gaat met de main characters Trinity & Zayn. Laten we het even hebben over Trinity. Ik ben best gek geworden op Trin. Ze is een bad ass meisje, maar wel met een groot hart. Ook om de wereld door haar ogen te zien is behoorlijk interessant. Zij heeft namelijk een oogziekte die er uit eindelijk voor zorgt dat ze blind wordt. Dit maakt Trin niet je standaard bad ass girl, maar zorgt er voor dat ze uniek is. Uniek en interessant.

Zou ik dit boek aanraden om te lezen? Als dat nog niet duidelijk is geworden… JA! JA! en JA! Als je van fantasy houdt met een vleug romance of je houdt gewoon van Jennifer haar verhalen dan is dit zeker een aanrader!

Ik heb dit boek ontvangen als recensie exemplaar. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek niet. Nogmaals bedankt Zomer & Keuning, voor het prachtige exemplaar.

Titel: Storm & Fury
Auteur: Jennifer L Armentrout
Pagina’s: 512
EAN: 9789020538403

Storm & Fury is vertaald uit het Engels door Jeannet Dekker.