Love Heart Lane #3

Gelukkig in Clover Cottage – Christie Barlow, Deel 3 alweer! Ook dit deel bestaat weer uit een mix van vriendschap, onzekerheid, liefde, avontuur én niet te vergeten.. de samenhorigheid van Heartcross.

Het verhaal

Gelukkig in Clover Cottage is het derde deel van de sprankelende feelgoodserie Love Heart Lane, over een klein dorp in Schotland. Allies droom lijkt uit te komen wanneer Rory Scott – dierenarts en de liefde van haar leven – de bouwvallige Clover Cottage in het schilderachtige dorpje Heartcross erft. Ze weet zeker dat dit de plek is waar ze lang en gelukkig zullen leven. Tot Rory een bom laat vallen. Hij houdt van Allie, maar hij wil zijn eigen droom achterna gaan: wonen en werken in Afrika. Hun happy ever after in Clover Cottage zal nog even moeten wachten… Hoewel Allie zich geen leven zonder Rory kan voorstellen, dwingt zijn vertrek haar toch tot nadenken. Misschien is dit het moment om haar eigen dromen na te jagen?

Mijn mening

De tijd is voorbij gevlogen, want dit is alweer het einde van de mega leesclub van Ilona! Vandaag is het derde deel uit de Love Heart Lane serie uitgekomen, Gelukkig in Clover Cottage – Christie Barlow. Dus wacht niet langer en ren naar je lokale (online) boekhandel!

Ik kan geen genoeg krijgen van de Heartcross-gemeenschap en ben ontzettend blij dat er nog een hoop delen aankomen die ik kan gaan lezen, haha. Dan verklap ik eigenlijk ook gelijk wat ik van het derde deel vond, hè? Ik heb er weer van genoten!

Wel moet ik zeggen dat ik dit deel wederom anders vond dan de vorige twee boeken. Ik had het idee dat het in dit boek allemaal wat dieper inging op de personages en situaties. Waarbij er bij de andere boeken misschien iets sneller een drama was, leek het in dit deel wat natuurlijker te verlopen. Al had ik wel gehoopt dat we iets meer te weten zouden komen over de avonturen van Rory en welke keuzes Allie nu uiteindelijk heeft gemaakt. Maar dat zullen we ongetwijfeld nog wel teruglezen in het volgende deel.

Kortom, Christie heeft ook in dit deel weer een heerlijke schrijfstijl met mooie thema’s erin. Ze weet je aandacht vast te houden en zorgt ervoor dat je zelf ook wel in zo’n heerlijk dorpje zou willen wonen! 😉

Heb je mijn vorige Love Heart Lane recensie al gelezen? Die kun je *hier* vinden!

Ik heb dit boek ontvangen als recensie exemplaar. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek niet. Nogmaals bedankt LS Amsterdam en Ilona, voor het prachtige exemplaar.

Titel: Gelukkig in Clover Cottage
Originele titel: Clover Cottage
Auteur: Christie Barlow
Vertaling: Els van Son
Pagina’s: 288
EAN: 9789021037769
Uitgeverij: LS Amsterdam > Zin In Feelgood!

Let op! Ik maak gebruik van affiliate links. Zo help je mij om mijn blog online te houden, en jou kost het niets! 🙂