Iris Visser


Alles draait om kerst is misschien wel hét kerstboek van het jaar!

Het verhaal

Holly Winters is een echte workaholic. Al meerdere jaren stopt ze ziel en zaligheid in haar redactiewerk voor het televisieprogramma ‘Alles draait om liefde’. En nu haar baas ein-de-lijk van plan is om met pensioen te gaan lijkt niets haar beloofde promotie tot eindredacteur nog in de weg te staan.

Enter Olivier Wolfs, zoon van mediamagnaat John Wolfs, die al een tijdje meedraait in de televisiewereld. Wanneer Holly hoort dat deze nepo-baby ook wel oren heeft naar de functie ziet ze haar kansen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Maar niets blijkt minder waar; Holly en Olivier krijgen beiden één, ultieme kans om te bewijzen dat zij de beste kandidaat voor de rol zijn. De uitdaging: een item maken dat gekozen wordt voor de jaarlijks terugkerende kerstuitzending.

Holly is vastbesloten om haar onuitstaanbare concurrent te verslaan, want een ding is zeker: zij en Olivier hebben niets met elkaar gemeen. Behalve dan misschien een enorm, wederzijdse afkeer. En daar kan zelfs de magie van kerst niks aan veranderen… toch?

Mijn mening

Als je nu nog niet in de kerstsfeer zit en dat wel heel graag wilt, dan kan ik je zeker aanraden om Alles draait om kerst op te pakken, geschreven door Iris Visser. Deze Kobo Original zou ik misschien wel kunnen bekronen tot hét kerstboek van 2023. Dat is een flink begin van mijn recensie, toch? Je kunt dus wel merken dat ik erg enthousiast ben!

Genante momenten, humor en een flinke dosis sarcasme. Dan heb je toch wel een heerlijk boek! Voeg daar dan ook een vleugje kerst aan toe, en wat mij betreft heb je de perfecte samenstelling. 😉 Ik durf dit boek dus zeker aan te raden, en hoewel mijn recensie iets op zich heeft laten wachten, heb ik er zeker niet minder van genoten. Iris Visser weet hoe ze moet schrijven en hoe ze personages tot leven brengt. Ze houdt je aandacht bij elke pagina vast, en eigenlijk kun je niet anders dan dit boek in één ruk uitlezen als je daar de tijd voor hebt. Ik moest af en toe echt glimlachen en voelde hier en daar ook wel plaatsvervangende schaamte, wat in mijn ogen betekent dat de schrijfster erin slaagt om alles goed over te brengen!

Heb je dit heerlijke feelgoodverhaal nog niet op je lijstje gezet? Dan moet je daar heel snel verandering in brengen, want dit boek wil je niet missen in de decembermaand! Of in elke andere maand, want een lekker kerstig boek kan altijd wel naar mijn mening ;-).

Eindoordeel

Alles draait om kerst is een absolute aanrader voor wie in de kerstsfeer wil komen, met humor, genante momenten en een flinke dosis sarcasme. Iris Visser weet de lezers moeiteloos mee te nemen in het verhaal, en haar boek verdient zeker de titel van hét kerstboek van 2023. Een heerlijk feelgoodverhaal dat je niet mag missen, of het nu december is of een andere maand.

Heb je mijn vorige recensie al gelezen? Die kun je *hier* vinden!

Ik heb dit boek ontvangen als recensie exemplaar. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek niet. Nogmaals bedankt Kobo, voor het prachtige exemplaar.

Titel: Alles draait om kerst
Auteur: Iris Visser
Pagina’s: 225
ISBN: 9781774538777
Prijs: €7,99
Uitgeverij: Kobo Original

Let op! Ik maak gebruik van affiliate links. Zo help je mij om mijn blog online te houden, en jou kost het niets! 🙂