5 boeken

Ik heb eigenlijk weinig tijd gehad om te lezen deze maand. De kinderen zijn thuis en als ik ’s avonds eindelijk op de bank zit met een lekker kopje thee ben ik stiekem te moe om te lezen. Máár de boeken die ik heb gelezen zijn wel echt super tof! Ook deze maand zit er echt een parel tussen.

De Wrede Prins – Holly Black

Ik hier al zo lang benieuwd naar dit boek, nou eigenlijk, naar de hele serie! Toen ik de prachtige Nederlandse editie zag, kon ik niet anders dan er eindelijk aan beginnen. Wauw, dit verhaal had ik veel eerder moeten lezen! Omdat ik zo van dit boek heb genoten, heb ik besloten om de hele serie in het Engels te kopen. Omdat ik nou eenmaal té nieuwsgierig ben naar hoe het verhaal verder gaat, hihi. Benieuwd naar mijn recensie? Klik dan *hier*.

Legende van een zelfmoord – David Vann

Een opmerkelijk teder verhaal over verlies, overleving en een ontgoochelende liefde. Roy Fenn is nog jong wanneer zijn vader op zijn geliefde boot de loop van zijn geweer in zijn mond steekt en de trekker overhaalt. De rest van zijn leven komt Roy altijd weer uit bij die ene, allesbepalende gebeurtenis die een schaduw over zijn jeugd werpt. In dit semi-autobiografische boek vertelt David Vann scherpzinnig en met een ongekende precisie over het tragische huwelijk van zijn ouders, hun onvermijdelijke scheiding en de beslissende momenten van zijn leven. Nieuwsgierig geworden naar mijn recensie? Klik dan *hier*.

Lieve Edward – Ann Napolitano

Boek nummer 3! Sommige verhalen doen iets met je. Ze zorgen er voor dat je een traan laat, kippenvel krijgt of de emoties voelt die de personages voelen. Dit is zo’n verhaal. Lieve Edward ontroerd je en neemt je mee op een reis. Ik vind dit echt een prachtig boek. Je leeft met Edward mee en je wordt nieuwsgierig naar hoe alles zo heeft kunnen gebeuren. Je gaat niet alleen op reis met Edward en zijn familie het vliegtuig in, maar ook met Edward zelf, zijn emotionele reis. Meer lezen? Klik dan *hier*.

The Witcher – Andrzej Sapkowski

Voor de mensen die mij al langer volgen, die weten dat ik helemaal fan ben van The Witcher. Er kan dus eigenlijk ook geen maand voorbij gaan waar ik geen boek van Andrzej Sapkowski lees. Ook dit boek had mij weer helemaal te pakken. Ik kan niet wachten om in het volgende boek te duiken.. maar voor nu kun je mijn recensie van De Jaren van Verachting *hier* vinden.

Crescent City – Sarah J. Maas

Mijn favoriet van de maand maart! Of nee, deze hoort sowieso bij de favorieten van het jaar 2020. Dit was mijn aller eerste Sarah J. Maas boek, maar ik wil meer! Jeetje dit verhaal is zo goed, alles zit zo goed in elkaar en ik durf er amper iets over te schrijven omdat je dit boek écht zelf moet ervaren. Lees er niks over, probeer er helemaal blank in te gaan en geniet! Heb ik je nog niet kunnen overtuigen? Misschien kan mijn recensie dat wel, en die kan je *hier* vinden.

Heb jij toevallig een boek gelezen die in dit rijtje staat? of staat er een boek op je TBR lijstje? Laat het hier onder weten want ik ben daar erg nieuwsgierig naar ;-).