Love Heart Lane #2

Recensie: Geheimen op Foxglove Farm – Christie Barlow is het tweede deel van de Love Heart Lane serie. Drama, een vleugje mysterie, liefde en samenhorigheid: 100% feelgood!

Het verhaal

Geheimen op Foxglove Farm is het tweede deel van de sprankelende feelgoodserie Love Heart Lane, over een klein dorp in Schotland. Isla en Drew Allaway lijken het perfecte leven te hebben – een goed huwelijk, twee gezonde kinderen en een prachtig huis, Foxglove Farm. Toch heeft de kersverse moeder Isla het moeilijk – ondanks dat ze veel van haar gezin houdt, is ze eenzaam omdat Drew de hele dag op de boerderij werkt. Tot haar schrik komt Isla erachter dat Drew niet eerlijk tegen haar is geweest, en dat ze mogelijk de boerderij zullen verliezen waar ze zo trots op zijn. De gemeenschap van Love Heart Lane zal zich enorm moeten inspannen om gezamenlijk Foxglove Farm te kunnen redden… En zal Isla’s huwelijk de moeilijke tijden doorstaan?

Mijn mening

Voor de leukste leesclub van NL/BE gingen we dit keer terug naar de heerlijke wereld van Love Heart Lane. Geheimen op Foxglove Farm – Christie Barlow gaat dit keer over Isla en Drew. Zij komen eigenlijk in het eerste deel over als het perfecte stel dat alles op een rijtje heeft.

In het tweede deel komen we er eigenlijk al snel achter dat schijn bedriegt en het lijkt alsof Drew iets te verbergen heeft. Waar deel 1 best voorspelbaar was, vond ik dat bij dit deel totaal niet. Het kon eigenlijk alle kanten op. Het was dan ook erg leuk om te speculeren hoe of wat met de leesclub!

Drama, een vleugje mysterie, liefde en vooral ook weer samenhorigheid. Als er iets is dat terugkeert in deze boeken is dat het wel. Ook hier staat iedereen weer voor elkaar klaar. Wat er ook gebeurt, er is altijd wel iemand met een oplossing > feelgood dus!

Ik moet stiekem bekennen dat het iets langer duurde voor ik in dit boek zat, maar ik heb er aan de andere kant ook iets meer van genoten. Dat komt, denk ik, mede doordat het boek niet zo voorspelbaar is en dat zie ik niet zo vaak bij het genre feelgood. Niet dat voorspelbaar erg is, maar dit vond ik ook wel verfrissend. Natuurlijk weet je dat het uiteindelijk wel weer goed komt, maar hoe wie of wat? Dat wist ik niet gelijk.

Ik wil deze serie nogmaals aanraden want het is echt heerlijk om even te ontsnappen uit de realiteit en je te bevinden onder de geweldige inwoners van Heart Cross. Heb ik jou al weten te overtuigen om in deze serie te duiken?

Heb je mijn vorige recensie al gelezen? Die kun je *hier* vinden!

Ik heb dit boek ontvangen als recensie exemplaar. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek niet. Nogmaals bedankt LS Amsterdam en Ilona, voor het prachtige exemplaar.

Titel: Geheimen op Foxglove Farm
Originele titel: Love Heart Lane
Auteur: Christie Barlow
Vertaling: Els van Son
Pagina’s: 336
EAN: 9789024599486
Uitgeverij: LS Amsterdam > Zin In Feelgood!

Let op! Ik maak gebruik van affiliate links. Zo help je mij om mijn blog online te houden, en jou kost het niets! 🙂