Little Women, A tale of Two Cities, Wuthering Heights en Pride & Prejudice

Ik heb ze alle vier al op mijn Instagram voorbij laten komen. Maar ik kon het niet laten om er ook iets over te schrijven op mijn blog. Want zeg nou zelf, deze boeken zijn toch werkelijk prachtig?

Little Women – Louisa May Alcott

Dit is het eerste boek van de season edition dat ik heb binnen gekregen. En wat een beauty is het! Het is bijna overbodig om te zeggen dat de cover prachtig is. Don’t judge a book by it’s cover kan in dit geval heel goed, want de binnenkant is net zo mooi. Om de zoveel pagina’s kom je quotes tegen uit de tekst. Oh, en dan heb ik nog niets gezegd over de sprayed edges, gaaf he?

A Tale of Two Cities – Charles Dickens

Heb jij dit verhaal al eens gelezen? Om heel eerlijk te zijn.. ik nog niet. Daar gaat binnenkort natuurlijk verandering in komen. Nu ik dit prachtige exemplaar heb kom ik er gewoon niet onderuit, en stiekem wil ik dat ook niet ;-).

Wuthering Heights – Emily Bronte

Als je dacht dat de covers niet mooier konden worden heb je het mis! Dit is toch een onwijs mooi gedaan? Soms pak ik dit boek even uit de kast om ‘m te bewonderen. Zeg nou zelf, het is eigenlijk zonde om ze te verstoppen in een boekenkast.

Pride & Prejudice – Jane Austen

Als ik mijn Instagram mag geloven is dit toch wel jullie favoriet van alle vier. Ik kan het jullie niet kwalijk nemen want het is ook echt een prachtig exemplaar. Dit verhaal heb ik wel al gelezen maar ik zou het boek zo nog een keer willen lezen door de prachtige uitgave.

Summer editions

Als jullie dachten dat het bij de winter editions bleef, dan heb ik helaas slecht nieuws voor je portemonnee! In de zomer van 2020 staat namelijk de zomer editie gepland. En stiekem zijn die net zo mooi! Die horen hier toch gewoon bij ;-)?