7 boeken

Zoveel boeken als ik in het begin van het jaar heb gelezen gaat niet meer lukken, denk ik. Zeker nu de kinderen thuis zijn heb ik weinig tijd om te lezen. Dus dan vind ik 7 boeken toch nog netjes ;-).

Bloedjuweel – Lotte van den Noort

Via Instagram zag ik dit prachtige boek van Lotte voorbij komen. Ik werd door de cover gelijk nieuwsgierig en door de achterflap al helemaal. Ik was om en besloot dit boek te pre-orderen. Daar heb ik geen spijt van gehad! Nieuwsgierig naar mijn recensie? Klik dan op de titel hierboven.

Havenfall – Sara Holland

Voordat ik iets over het verhaal vertel, wil ik echt iets kwijt over de cover. Want die is me toch mega gaaf! Hebben jullie wel eens zo’n toffe cover gezien? Nou, ik niet! Ik weet het, ik weet het.. don’t judge a book by it’s cover, maar bij dit boek mag dat! Ik vind het echt uniek en super tof dat je ‘m ook als ‘gewoon’ boek kan dicht vouwen. De voorkant is met goud en de helft die het boek ‘sluit’ is gewoon geprint. Als de vraag komt of ik een boek vanwege zijn cover zou kopen dan is het volmondig JA! bij dit boek. En de flaptekst maakte mij nog eens extra nieuwsgierig. Meer lezen? Klik dan op de titel hierboven voor mijn volledige recensie.

Hof van Doorns en Rozen – Sarah J Maas

Ja jeetje, ik ben gewoon verliefd op de verhalen van Sarah J maas. En natuurlijk haar schrijfstijl. Ik had dit boek zo uit en ik heb er elke minuut, nee, elke seconde van genoten! Nieuwsgierig geworden naar mijn volledige recensie? Klik dan op de titel hierboven.

De wereld die we kenden – Alice Hoffman

Ik kende dit boek nog niet, in de zin van, ik had er nog niks over gehoord. Toen ik het boek onverwachts binnen kreeg en ik de achterflap had gelezen was ik positief verrast. Het had mij behoorlijk nieuwsgierig gemaakt en ik kon dan ook niet wachten om er in te beginnen. Meer lezen? Klik dan op de titel hierboven voor mijn volledige recensie.

Hof van Mist en Woede – Sarah J Maas

Ik was natuurlijk behoorlijk enthousiast over het Hof van Doorns en Rozen. Het is dan waarschijnlijk ook geen verrassing dat ik vrij snel deel 2 van deze serie ben gaan lezen. Het is een verhaal waar je alleen maar meer van wil. Je leeft mee met de personages, en je voelt de spanning op bepaalde momenten. Daar hou ik van! Ik denk dat ik ook wel kan zeggen dat Sarah J Maas daar gewoon erg goed in is, zeker nu ik wat meer boeken van haar heb gelezen. Ik vind haar schrijfstijl fijn en ze weet de lezer echt mee te krijgen. Verder lezen? Klik dan op de titel hierboven voor mijn volledige recensie.

De vrouw die haar stoute schoenen zocht – Cecelia Ahern

Met De vrouw die haar stoute schoenen zocht heeft Cecelia Ahern een onvergetelijke, sprankelende en fantasierijke verhalencollectie gemaakt. De verhalen gaan over de intiemste, persoonlijkste momenten in het leven van een vrouw – wanneer je overweldigd wordt door verlangen of schuldgevoelens, wanneer je je geïntimideerd of onzichtbaar voelt. Cecelia Ahern onderzoekt de eindeloze manieren waarop vrouwen door tegenspoed heen breken met humor, vindingrijkheid en mededogen. Wat gebeurt er dan en hoe vinden ze een weg daaruit?  Het is een verfrissende bundel waarin de auteur haar fantasie de vrije loop laat en de vrouw van nu op een bijzondere manier laat spreken. Nieuwsgierig geworden naar mijn recensie? Klik dan op de titel hierboven aan.

De spiegelpassante 1 – Christelle Dabos

Dit boek heeft een plekje in mijn hart. Ik mocht voor het eerst ambassadeur zijn van een boek, en dan ook nog eens zo’n ontzettend tof boek! Enkele weken geleden kreeg ikd e eerste drie hoofdstukken opgestuurd. Ik zat gelijk in het verhaal en wilde meer! Helaas moest ik nog even wachten tot het boek uit kwam.. ;-). Meer lezen? Klik dan op de titel hierboven voor mijn volledige recensie.

Hoeveel boeken heb jij deze maand gelezen?