5 boeken 1 e-book.

Ondanks alle drukte in december vind ik dat ik nog best wat heb kunnen lezen. December is voor iedereen wel druk, maar wij doen er nog een schepje boven op met.. verjaardagen! Vlak na sinterklaas zijn de jongens jarig, daarna mijn vader en dan ben ik aan de beurt. Direct daarna is het eigenlijk kerst en zo ga je door naar oud&nieuw. Zo’n maand vliegt dan voorbij. Voor lezen heb ik altijd wel tijd.. zo niet, dan maak ik tijd ;-)!

Storm & Stone – Joss Stirling

Wat heb ik gelezen in december? Het eerste boek wat ik las was Storm & Stone van Joss Stirling. Lees hieronder mijn korte review.

Romantiek, mysterie en actie. Dat zit allemaal in dit super toffe boek van Joss Stirling. Het leest heerlijk vlot weg en eigenlijk wil je het boek niet meer wegleggen. Elke keer was ik zo benieuwd hoe het verder zou gaan. Als een boek mij zo te pakken heeft dan kan ik het niet anders dan 5 sterren geven. Heerlijke schrijfstijl, goed verhaal en zeker benieuwd naar andere boeken van Joss Stirling.

De Sterrengever – Jojo Moyes

Het tweede boek was de De Sterrengever van Jojo Moyes. What can I say? Één van mijn favoriete boeken van 2019! Waar ik in het begin nog twijfelde of dit boek nou echt wel iets voor mij zou zijn.. heeft het toch mijn hart veroverd! Ik zou het boek zo nog een keer kunnen lezen. En dat zegt wel iets ;-).

Flippo en het spel om de knikkers – Leendert Jan van Doorn

Wat een jeugdsentiment! Ik heb, toen ik het boek binnen kreeg, gelijk mijn flippo mappen erbij gepakt. Heerlijk om even terug te gaan in de tijd. Ik was dan ook wel erg benieuwd naar het verhaal van de man achter de flippo. En was was het een verhaal! Zoveel bewondering voor Hans gekregen door zijn verhaal. En natuurlijk voor Leendert Jan van Doorn want zonder zijn fijne schrijfstijl was het nooit zo’n fijn verhaal geweest om te lezen.

10 blind dates – Ashley Elston

Het derde boek was 10 blind dates van Ashley Elston. Wat heb ik daar van genoten! Echt een heerlijk boek voor tussendoor! Benieuwd naar? Check dan *hier* mijn korte review.

Het antwoord op misschien – Hendrik Winter

Dan gaan we alweer naar het vierde boek. Het antwoord op misschien van Hendrik Winter. Wat een heerlijk boek! Nog een favoriet uit 2019 voor mij. Best grappig dat ik 2 favorieten pas aan het einde van het jaar heb gelezen/ontdekt. Lees hieronder een korte review:

Ik heb het niet vaak dat een roman mij zo raakt en ben er best van onder de indruk. Soms doen boeken dat met je, en dit boek is er één van! Echt een aanrader, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Dus, mocht je ‘m hebben liggen, snel oppakken! Staat Het antwoord op misschien nog op je lijstje? Rennen naar je boekenwinkel en neem ‘m mee! Daar krijg je geen spijt van.

29 seconden – T.M. Logan

En als laatste 29 seconden van T.M. Logan. Ik heb het geluk gehad dat ik ‘m wist te downloaden als e-book op vrijdag 20 december. Zo kon ik ‘m al lezen voordat hij officieel in de winkels ligt. Wat was dat een super toffe actie van Ambo|Anthos uitgevers. Wil je mijn review lezen? Klik dan *hier*.

Hoeveel boeken heb jij gelezen in december?