7 boeken, 2 e-books en 1 manuscript

Wauw, ik vind echt dat ik veel gelezen heb. Misschien wel gelijk het record van dit jaar, want normaal gesproken lees ik niet zoveel per maand. Ik heb er wel van genoten dat ik nu wat meer tijd had voor al die heerlijke boeken. De volgorde is niet op beoordeling, maar welk boek ik als eerste heb gelezen. Ik ga nog even niets vertellen over het manuscript, dat komt later nog mijn blog ;-).

The Glittering Hour – Iona Grey

Wauw, ik was echt even sprakeloos toen ik dit boek uit had. Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat dit verhaal mij zo zou grijpen. Ik vond het in het begin namelijk best langdradig en kon het boek daardoor makkelijk wegleggen. Tot ik over de helft was. Part 2 zoals Iona dat benoemd heeft in het boek. Toen greep het verhaal mij ineens en wilde ik het in één stuk uitlezen. 4/5 sterren! Wil je de hele recensie lezen? Klik dan *hier*

Muggenland – David Arnold

Dit boek heb ik al een tijdje liggen en vond het nu de uitgelezen kans om er toch eens in te beginnen. Ik kan zeggen dat ik dat eigenlijk veel eerder had moeten doen. Wat een heerlijk boek dat lekker vlot doorleest. Ik had Muggenland echt binnen no time uit. Ik vind het zo relax als een boek zo vlot doorleest, maar ik baal ook altijd wel stiekem als ik het dan uit heb 😉 . 4/5 sterren! Wil je de hele recensie lezen? Klik dan *hier*

Als de nacht eindigt – Laura Diane

Dit boek vond ik zo heerlijk om te lezen! Echt een fijne schrijfstijl en je leest ‘m daardoor ook zo uit. Het einde maakt je ook super nieuwsgierig naar boek 2. Één van de betere boeken die ik deze maand heb gelezen, daarom ook 5/5 sterren! Ik heb er ook een review over geschreven en die kun je *hier* vinden.

Nasleep – Tinka Floor

Het boek Nasleep van Tinka Floor is een mooi verhaal, maar ook een vol verhaal. Vol? Ja, er komen veel personages in voor en je leest ook vanuit veel verschillende personages. Dat is opzich niet erg, maar zorgde bij mij soms wel voor wat verwarring. 3.5/5 sterren. Mijn hele review kun je *hier* vinden.

De laatste wens – Andrzej Sapkowski

The Witcher kent bijna iedereen ondertussen wel, mede door de nieuwe Netflix serie en natuurlijk de games. Ik was al een tijd nieuwsgierig naar de boeken, eigenlijk al sinds de games, maar nooit aan begonnen. Tot het moment dat ik de serie heb gekeken op Netflix. Wauw! Ik was gelijk fan. En niet alleen ik, want de hype is REAL. De boeken zijn overal uitverkocht en de tweede druk is ondertussen binnen bij de boekwinkels. Heb je trouwens de prachtige nieuwe covers gezien? Echt zo tof! Mijn complimenten naar L.S. Amsterdam. Ik heb zo van dit boek genoten dat ik niet anders dan 5/5 sterren kan geven! Ik raad echt iedereen aan om dit boek te lezen. Twijfel je nog steeds of je het boek moet gaan lezen? Lees dan mijn review *hier* en ik denk dat ik je dan wel heb weten te overtuigen.

Daisy Jones & The Six – Taylor Jenkins Reid

Rockt dit boek net zo als de sterren in het verhaal?Daisy Jones & The Six. Jullie zullen er ongetwijfeld over gehoord hebben want dit boek is, volgens mij, best vaak voorbij gekomen. De meeste zijn er razend enthousiast over! Ik kon het daarom niet laten om dit boek uit te kiezen bij eboekje.com. Psst, mijn volledige review kun je *hier* vinden!

Fall down 7 times get up 8 – Naoki Higashida

Sinds zijn debuut Waarom ik soms op en neer spring is Naoki Higashida een internationaal fenomeen. In Zeven keer vallen, acht keer opstaan deelt hij zijn gedachten en ervaringen als een vierentwintigjarige man die leeft met een ernstige vorm van autisme. In korte en krachtige hoofdstukken beschrijft Higashida zijn herinneringen aan school, opgroeien in zijn gezin, de opwinding van reizen en de moeilijkheden van taal.

Mijn review volgt nog, maar ik kan je wel alvast verklappen dat als je meer wil weten over autisme, of over iemand die het in ernstige vorm heeft is dit boek echt een aanrader. Ook zijn vorige boek ‘Waarom ik soms op en neer spring’ is een eye opener.

Het zwaard der Voorzienigheid – Andrzej Sapkowski

Hier ga ik natuurlijk nog niet te veel over verklappen, want ik moet mijn review nog afronden. Ik kan je wel zeggen dat dit boek iets minder is dan het eerste deel, MAAR! nog steeds super vet. Het heeft mijn niewsgierigheid naar boek 3 alleen maar groter gemaakt.

The Girl on the Roof – Debra Moffitt

Ik heb dit boek als e-book gelezen via NetGalley en gister pas uitgelezen. Er staat daarom ook nog geen review online, maar ik wil wel alvast een klein beetje wat meer vertellen. In het begin wist ik niet of dit nou een boek is wat ik super tof vond of helemaal niks. Dit is zo’n verhaal you love it or you hate it. Bij mij is het toch naar love it gegaan. Nieuwsgierig geworden? Hou dan mijn blog in de gaten voor de volledige review!

Hoeveel boeken hebben jullie in de maand januari gelezen?