11 boeken

Zoals je misschien al op de foto kunt zien heb ik deze maand aardig wat boeken gelezen! Ook zit er een nieuwe favoriet tussen! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder in What I Read | Januari.

Random boeken

Als je die stapel zo ziet dan is het wel echt een mengelmoesje van van alles en nog wat, haha. Er zaten enorm goede boeken bij, maar ook boeken waar ik niet helemaal overtuigd van was. Ik ga hier een aantal boeken bespreken. Ik probeer het wel zo kort mogelijk te houden anders zijn jullie morgen nog aan het lezen of al lang afgehaakt natuurlijk. 😉 Laten we beginnen bij mijn favoriet van de maand!

Tomorrow and Tomorrow and Tomorrow - Gabrielle Zevin Morgen en morgen en morgen 9789046829202 9781784744649
Tomorrow and Tomorrow and Tomorrow – Gabrielle Zevin

Ik kan niet anders zeggen dan ‘Lees dit boek!’. Ik was erg sceptisch omdat dit boek behoorlijk gehyped is. Vaak heb ik niet zulke goede ervaringen met boeken die de hemel in worden geprezen MAAR dat was bij dit boek wel anders! 5 sterren dubbel en dwars waard. Ik heb je nu vast heel nieuwsgierig gemaakt en daarom kun je hier mijn recensie lezen. Inmiddels is het boek ook in het Nederlands te verkrijgen dus je hebt nu helemaal geen excuus meer om ‘m niet te lezen! (:

De Glazen Troon limited edition boekerij bestoffantasy somanybooks
De Glazen Troon Serie – Sarah J Maas

Deze serie moest ik van mezelf echt verder gaan lezen en afmaken deze maand. Ik ben hier zo lang geleden in begonnen dat ik het eerste boek bijna weer moest gaan herlezen, haha. Uit eindelijk zat het verhaal gelukkig nog goed in mijn hoofd en heb ik de laatste vier boeken gelezen. Yes! Ik heb de serie uit. Wat kan ik er over zeggen? Ik weet dat de meeste van jullie helemaal weg zijn van Throne of Glass, maar ik vind het toch de minste serie tot dusver. Ik ben he-le-maal gek van Crescent City en ook A Court of Thorns and Roses vind ik helemaal geweldig, maar helaas sprak deze serie mij minder aan. Ik denk dat ik het gemiddeld 3/3.5 sterren zou geven. Sorry fans!

De blik van Medusa- Natalie Haynes Stone Blind Uitgeverij Meulenhoff
De Blik van Medusa – Natalie Haynes

Om eerlijk te zijn had ik hier iets heel anders van verwacht, maar ik heb toch genoten van dit boek! De titel is wel iets misleidend want je leest vanuit veel meer personages dan Medusa. Pas in het tweede deel van het boek lees je meer over en vanuit Medusa. Vond ik op zich wel jammer, maar het verhaal bleef gelukkig wel interessant. Meer lezen? Klik dan hier.

Januari Wrapup somanybooks tomorrow and tomorrow and tomorrow
Tijd voor wat statistieken!

Je leest het al, tijd voor wat statistieken! Ben je er klaar voor? 😉
Totaal aantal boeken: 11
Totaal aantal pagina’s: 5351
Kortste boek: 201
Langste boek: 980
Gemiddelde aantal pagina’s per boek: 486
Gemiddelde rating: 3.68

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tomorrow and Tomorrow and Tomorrow

⭐️⭐️⭐️⭐️
Voordat de koffie koud wordt
Kitchen
De blik van Medusa
Tijd van zonde
Kingdom of Ash

⭐️⭐️⭐️.5
Tower of Dawn
De comeback van Tommy Roos

⭐️⭐️⭐️
Empire of Storms
The Assasin’s Blade

⭐️⭐️.5
De Hoofdrol

Vond je What I Read | Januari leuk om te lezen? Laat het dan zeker weten!